Hem > Om oss > Vårt engagemang

Vårt sociala engagemang

Vi tror på rörelse och gemenskap för många! Vår övertygelse är att idrott förenar många människor och att röra på sig ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle. Därför arbetar vi aktivt och på bred front med olika initiativ som gör det möjligt för fler människor att idrotta på sitt sätt, med sina egna förutsättningar och unika villkor.

Barn som åker längdskidor

Låna sport- & fritidsutrustning

Till Fritidsbanken skänker privatpersoner och organisationer sport – och fritidsutrustning de inte längre använder. De som vill kan sedan låna exempelvis skridskor och skidor i upp till 14 dagar, helt utan kostnad.

Läs mer och hitta närmaste Fritidsbank

Johan Olsson delar ut stipendiet till Frida Karlsson

Stipendiet Framtidens skidlöfte

Tillsammans med Johan Olsson delar vi ut stipendium till unga skidtalanger – Framtidens skidlöfte. Stipendiet syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär.

Läs mer om stipendiet

Nallebjörn som sitter på marken bortvänd

ECPAT

Vi stödjer Ecpat Sverige och deras viktiga arbeta mot barnpornografi via Finanskoalitionen. Koalitionen syftar till att tillsammans med svenska finansiella aktörer arbeta med att förhindra och försvåra handeln och övergrepp av barn på nätet.

Läs mer om Ecpat på www.ecpat.se

Glada människor i en grupp

Traineeprogram

Vi erbjuder traineeprogram för IT-akademiker via Sigma Young Talent som syftar till att skapa unika karriärmöjligheter för unga akademiker som skall ut i yrkeslivet.

Läs mer om traineeprogrammet

Du kanske också är intresserad av

Spelare från Manchester United firar mål

Manchester United

Santander Consumer Bank Sverige tillhör en av världens största banker – Groupo Santander – och vi är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United. Ett av projekten vi gör tillsammans är fotbollsskolan "Manchester United Soccer School".

Läs mer om sponsorskapet och fotbollsskolan

En Svensk Klassiker

Huvudsponsor för En Svensk Klassiker

Vi har valt att stötta En Svensk Klassiker långsiktigt då deras grundtanke är att motivera till motion och träning året om för att på så sätt bidra till att göra människor i Sverige friskare. Varje år deltar hela 180 000 personer i något av loppen och är härliga folkfester fyllda med glädje och gemenskap. 

Läs mer om En Svensk Klassiker

Mitt kort+

Enklare vardag och tryggare resa med Mitt kort+

Med betal- och kreditkortet Mitt kort+ förverkligar du enkelt dina idéer – var du än är. Upp till 60 dagars räntefrihet och trygga försäkringar ingår.

Läs mer och ansök här