Betal- & kreditkort för en tryggare resa och en enklare vardag

Mitt kort och Mitt kort+ är betal- och kreditkort som ger dig möjlighet till räntefria köp i upp till 60 dagar, delbetalning och en trygg reseförsäkring. Men det finns också kvaliteter som skiljer dem åt. Oavsett vilket kort du föredrar så hoppas vi att det ska bidra till att ge dig en bekvämare vardag och många fina minnen.

Betala med Mitt kort+

Kortet för dig som gillar att resa

Mitt kort+ passar dig som vill ha extra trygghet på resan. Du får en utökad reseförsäkring med självriskeliminering och aktivitetsskydd. Dessutom slipper du valutaväxlingsavgiften när du handlar med kortet utomlands. 

Läs mer om Mitt kort+

Ansök

Betala med Mitt kort

Mitt kort

Kortet för en smartare tillvaro

Mitt kort passar dig som vill handla enkelt och bekvämt på webben och över hela världen. Kortet kostar inget att äga, är avgiftsfritt att handla med och har dessutom en  kompletterande reseförsäkring. 

Läs mer om Mitt kort 


Ansök

Reseförsäkring

I både Mitt kort och Mitt kort+ ingår en kompletterande reseförsäkring. med bland annat avbeställnings- och förseningsskydd när du betalar minst 75 % av resan med ditt kort.

Läs mer om reseförsäkringen

Mitt kort+

Min shop - en förmån för våra kortkunder

Min shop är en webbshop där du hittar exklusiva erbjudanden med upp till 60 % rabatt från kända varumärken. Allt du handlar med kortet är räntefritt i 60 dagar.

Läs mer om våra förmåner för kort

Prata med oss om kort

08-559 514 00 Kundservice
Vardagar 9–17

Fler förmåner med våra kort

Som kortkund hos Santander får du tillgång till många tjänster och förmåner. 

Som kortkund hos Santander Consumer Bank får du tillgång till många tjänster och förmåner. Handla till bra priser i Min shop är ett av dem.

Läs om våra förmåner för kort här