Hem > Om oss > Sponsring > Manchester United

/Global/Om%20oss/Sponsring/manchester-united-soccer-school-980.jpg

Santander Consumer Bank är stolt partner till Manchester United

Santander Consumer Bank Sverige tillhör en av världens största banker – Groupo Santander – och vi är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United.

Gemensamma värderingar

För oss betyder det att vi aktivt arbetar med gemensamma värderingar som vi delar med Manchester United – så som hälsa, rörelse och gemenskap; Come play the United way.

Manchester United till Sverige

Ett av projekten vi gör tillsammans är fotbollsskolan "Manchester United Soccer School" – där vi gör det möjligt för en fotbollsförening i Sverige att få ett unikt besök av Manchester Uniteds duktiga tränare i en hel vecka. Syftet med fotbollsskolan är att barn och ungdomar ska få chansen att uppleva träning i världsklass.

Tränare från Manchester Uniited

Vi ville ge barn och ungdomar möjlighet att få fotbollsträning i världsklass – så vi tog Manchester Uniteds berömda Soccer School till Sverige. En idé värd att förvekliga tyckte vi.

Genom vårt partnerskap med en av världens största klubbar, Manchester United, fick vi den här unika möjligheten. Så vi arrangerade en tävling där alla fotbollsföreningar och klubbar i Sverige kunde tävla om att få en hel veckas besök av den berömda fotbollsskolan.

Det var till slut 161 lyckliga barn och ungdomar på Färjestadens GoIF som fick träna med proffstränarna Robin van der Laan och Mick Bennett, som reser runt världen för att träna unga fotbollsintresserade tjejer och killar.

Manchester United har utvecklat fotbollsskolans träningskoncept under en lång tid och det handlar både om spelteknik, kommunikation, fysisk och mental träning. Och kanske det viktigaste – att vara en schyst kompis både på och utanför planen, och att alltid främja gemenskap och glädje. När man har roligt tillsammans går både träningen och spelet mycket bättre.