Hem > Om oss > Sponsring

Manchester United fotbollsskola

Sponsring

För oss är det viktigt att på bred front arbeta aktivt med idrott då det ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle. Därför fokuserar vi alla våra sponsringsinsatser på att stötta människor, evenemang samt organisationer som inspirerar många människor till träning och en hälsosam livsstil.

Anmäl din klubb till Manchester Uniteds fotbollsskola

Som stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar anordnar vi för andra året i rad Manchester United Soccer School – anmäl din förening senast den 17 mars!
Läs mer och gör din anmälan här

En Svensk Klassiker logotyp

En Svensk Klassiker

Santander Consumer Bank Sverige har valt att stötta En Svensk Klassiker långsiktigt då deras grundtanke är att motivera till motion och träning året om för att på så sätt bidra till att göra människor i Sverige friskare. 

Läs mer om En Svensk Klassiker

UEFA Champions Leauge

UEFA Champions League

Banco Santander är från och med höstens säsongstart, officiell sponsor till UEFA Champions League. Ett sponsorskap som stämmer väl överens med koncernens globala engagemang inom sport.

Läs mer om UEFA Champions Leauge

Manchester United logotyp

Manchester United

Santander Consumer Bank Sverige är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United. För andra året i rad anordnar vi nu Manchester United Soccer School 2019.

Läs mer om Manchester United

Du kanske också är intresserad av

Annie Thorén, Stephan Wilson, Johan Olsson

#MinKlassiker

Tillsammans med En Svensk Klassiker och Stephan Wilson hoppas vi hjälpa fler att förverkliga sina idéer.

Läs mer om En Svensk Klassiker

Annie Thorén och Johan Olsson

Förverkliga din Klassiker

Vill du förverkliga En Svensk Klassiker? Skidåkaren Johan Olsson och triatleten Annie Thorén bjuder på sina bästa träningstips.

Ta del av Annie och Johans tips

Johan Olsson delar ut stipendiet till Frida Karlsson

Framtidens skidlöfte

Tillsammans med Johan Olsson delar vi ut stipendium till unga skidtalanger. Stipendiet syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär.

Läs mer om stipendiet