Hem > Om oss > Nyheter & artiklar > Samla dina smålån

Spargris

Samla dina smålån, spara tusenlappar och betala av snabbare

6 AUGUSTI 2018
Se över vad du betalar i ränta och avgifter för dina smålån, kortkrediter och avbetalningsköp, du kan spara mycket pengar på att samla dem i ett privatlån. Du får bättre översikt över din ekonomi, sparar tid, betalar mindre i aviavgifter och får ofta en lägre ränta och på sikt en förbättrad kreditvärdighet.

Hur går det ihop - låna pengar för att spara pengar? Ett nytt privatlån (sk refinansiering) som fungerar som samlingslån kan faktiskt spara dig flera tusen kronor varje månad!

För att samla dina lån ansöker du om ett privatlån som motsvarar beloppet du har i dina smålån. Tar du ett privatlån hos Santander så hjälper vi dig att lösa dina mindre lån genom att du lämnar in en lösenfullmakt och information om vilka lån som ska lösas, eller så betalar vi ut summan till dig, så att du själv kan lösa dina lån.

Din trygghet är viktig för oss och vi som alla andra seriösa banker gör alltid en ordentlig kreditprövning (anställningsform, boende, nuvarande lån, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar) tillsammans med din betalningsförmåga (din inkomst och dina utgifter) så att du får låna så mycket som du kan klara.


LÄS ÄVEN:

Hur mycket får jag låna?

Vi guidar dig


Genom att lösa dyra smålån och krediter kan du sikta på att bli skuldfri snabbare. Om du slipper betala höga räntor och dolda avgifter från många olika smålån och avbetalningsplaner kan du använda pengarna du sparar att amortera på ditt nya privatlån och på så vis bli skuldfri mycket tidigare än om du inte samlar ihop dina lån.

Vårt privatlån

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet

  • Ränta från 3,95–12,95%

  • Ingen uppläggningsavgift
     
  • Inga aviavgifter (vid betalning via autogiro) 

  • Lånebesked direkt

Läs mer och ansök

Räntan är rörlig och sätt individuellt f.n. 3,95 - 12,95 % (effektiv ränta 4,02 - 13,75 %) och bestäms efter kreditprövning. Du betalar 742 kr/mån för ett lån på 50 000 kr under 7 år med exempelränta på 6,45 %, och betalning via autogiro. Du återbetalar 62 266 kr för hela perioden